Lävistykset/Tatti

« Takaisin

Savon mies Tatti on Unique Art´n lävistäjä. Tämä palomies - sairaankuljettaja tuntee aseptiikan ja loihtii ammattitaidolla ja turvallisesti lävistykset kehoosi. Tatti on paikalla epäsäännöllisin ajoin, parhaiten varmistat lävistysaikasi soittamalla numeroon: 040 1726 888 tai 050 3718417 tai käymällä paikan päällä varaamassa ajan.

Kaikkien lävistysten hintaan sisältyy titaaninen peruskoru. Emme toteuta lävistyksiä omalla korulla, sillä tällöin emme voi olla varmoja korun laadusta. Huonolaatuinen koru voi aiheuttaa reaktioita ja tulehduksia, eivätkä kaikki korut sovellu kaikkiin lävistyksiin.

Liikkeellämme on laaja koruvalikoima.

Kun tulet ottamaan lävistystä, niin varaathan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen mukaasi. Huom! Muutimme käytäntöä liikkeellä 2017 alkaen, kaikki lävistykset tehdään alle 18-vuotiaille vain huoltajan luvalla. Huoltajan läsnäolo lävistystä ottaessa ei ole pakollinen, mutta huoltajan on allekirjoitettava asiakastietolomake etukäteen. Lomakkeen voi käydä täyttämässä milloin tahansa kun liike on auki. Jos on epäselvyyksiä niin kysy rohkeasti! Muutoin kaikki toimii samalla mallilla, eli tervetuloa lävistettäväksi.

Lävistyksen hoito

Puhdista lävistys pari kertaa päivässä lämpimällä, juoksevalla vedellä esimerkiksi suihkun yhteydessä. Älä käytä desinfiointiaineita päivittäiseen puhdistukseen, sillä iho kuivuu ja ärsyyntyy, jolloin tulehtumisriski kasvaa. Tarkista ja kiristä lävistyksen pallot puhdistuksen yhteydessä ettei koru pääse irtoamaan.

Saunomista ja uimista tulisi välttää n. 2 kuukauden ajan. Kun puhdistat lävistystä, poista ensin haavasta ulos tullut bakteerierite ja liikuttele korua haavassa varovasti edestakaisin. Älä koskettele korua tai lävistystä likaisilla käsillä, sillä lävistyksesi saattaa tulehtua. Muista että tuore lävistys on avohaava, pidä se puhtaana mm. meikeistä, hiusmuotoiluaineista yms.

Älä ota korua pois jos haava tulehtuu, sillä reikä menee helposti umpeen ja lävistys on tehtävä uudestaan. Asianmukainen lävistyskoru ei koskaan aiheuta tulehdusta, vaan lika, bakteerit ja väärä hoito.

Ihon päällisosa paranee usein 3-8 viikon kuluessa ja koko paranemisprosessi vie 2-12 kk, henkilöstä ja anatomiasta riippuen. Esimerkiksi rustolävistykset ja napalävistykset ovat hitaita parantujia. Kielilävistyksen hoitoon käytetään ehdottomasti alkoholitonta puhdistusainetta. Älä poista korua ennen kuin lävistys on täysin parantunut, sillä haava saattaa mennä umpeen yllättävän nopeasti.

Oikea jälkihoito on yhtä tärkeä osa lävistystä kuin laadukas koru ja lävistysmetodikin. Hoito vaatii kärsivällisyyttä ja huolellisuutta.

Jos sinulle tulee kysyttävää, älä epäröi soittaa!

Lataa hoito-ohjeet (PDF)

Copyright © 2014 Unique Art - Kaikki oikeudet pidätetään